Smurfit Kappa Welltillverkaren

Förpackningar i små upplagor men med stora variationer kan vara en svår nöt att knäcka. Detsamma kan vara fallet när det gäller att få fram förpackningar snabbt.

 

Smurfit Kappa Welltillverkaren är en arkfabrik som grundades 1980 och idag ingår som en enhet i Smurfit Kappa Sweden. Vår affärside är att snabbt ta fram och leverera den förpackningslösning kunden behöver.

 

Smurfit Kappa Welltillverkaren är specialister på tillverkning av produktanpassade förpackningar i wellpapp, med eller utan tryck, i små till medelstora serier. Vi är mycket flexibla, inte bara på små serier med korta leveranstider utan även när det rör sig om konstruktion och utförande. Här kan man t ex få hjälp med mycket stora format som inte är lämpliga för den större wellfabriken.

 

Våra maskiner är anpassade för att även kunna tillverka riktigt korta serier. Ingen upplaga är för liten och leveranstiden är alltid kort. Vår flexibilitet gäller även förpackningarnas utformning och storlek. Vi klarar de flesta format, och typer av emballage från slitslådor och omslag, med eller utan inreden, till stansade förpackningar med eller utan tryck. När det gäller tryck kan vi erbjuda flera olika tryckmetoder såsom flexotryck, screentryck och offsettryck. 

 

Vi har även möjlighet att tillverka specialanpassade transportförpackningar med stötdämpande inredningar i well eller skumplast.  

 

 

 Bild: TP.jpg

   Vi trycker med vatten-

   baserde flexofärger.

 

Bild: amra.jpg

   För effektiv stansning har vi

   automat-stansar.